Achtergrond

Kwaliteit

Niet voor niets is onze slogan “Modern ambachtelijk vakwerk”. Modern houdt in dat we gebruik maken van moderne technieken, gereedschappen en materialen. Ambachtelijk staat voor liefde voor het werk en voor het product dat we maken. En passie voor het zo optimaal mogelijk realiseren van uw wensen. En vakwerk heeft te maken met trots in de kwaliteit van onze uitvoering van de werkzaamheden.

Aanspreekpunt

Als u met bouwbedrijf Klaar is Kees in zee gaat heeft u met één aanspreekpunt te maken. Allereerst worden de werkzaamheden zoveel mogelijk uitgevoerd door ons bouwbedrijf. Daarnaast werken we samen in een collectief, waarvan de partners bekend zijn. En als laatste gebruiken we heel af en toe een derde partij die we kennen. Zo weten wij wie er bij u over de vloer komt.

Duurzaamheid

Bouwbedrijf Klaar is Kees wil een bijdrage leveren aan een duurzame wereld. In overleg met opdrachtgevers kan er daarbij voor gekozen worden om bijvoorbeeld alleen hout met een FSC keurmerk te gebruiken. En/of andere materialen die bijvoorbeeld na sloop geen giftige materialen aan het milieu toevoegen. Of voor de fijnproevers kan overlegd worden hoe het project zoveel mogelijk uitgevoerd kan worden volgens de principes van Cradle to Cradle.

Geluidsisolatie

Een extra unieke specialisatie is die van geluidsisolatie. Een aparte tak van sport, vaak gezien als identiek aan warmteisolatie. Maar dat is een groot misverstand. Geluid verplaatst zich heel anders dan warmte en stelt dus ook heel andere eisen. Zowel interne geluidsisolatie tussen ruimtes is mogelijk als het tegengaan van geluid van buiten. Of het tegengaan van geluid naar buiten (denk aan de buren).